Gasten

Gasten - Åsa Larsson, Ingela Korsell | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åsa Larsson, Ingela Korsell
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Gasten.pdf
ISBN
7833364950769

BESKRIVELSE

Femte bok i suksess-serien PAX Tiden pulserer, og mørket vandrer inn. Det er desember, og folk i Mariefred gleder seg til julemarked og luciafeiring. Lite aner de hvor uhyggelig det kommer til å bli. En uskyldig lek blir fort farlig når det åpnes en port til den andre siden, og tre gaster begynner å herje. Alrik og Viggo kjemper en kamp mot klokka. De nifse vesenene må stoppes før de får tatt livet av noen!

Åkattraktionen invigdes 1998 i det då nyligen byggda hamnområdet på andra sidan Mölndalsån.Attraktionen byggdes av det engelska företaget Farmer Ltd. [1]Attraktionen är belägen på andra våningen i en av fabriksbyggnaderna vid Lisebergs hamn.

Gangbaarheid. Het woord gasten staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.

RELATERTE BØKER