Fantomsmerte

Fantomsmerte - Thomas Enger | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thomas Enger
DIMENSJON
4,16 MB
FILNAVN
Fantomsmerte.pdf
ISBN
2940281928849

BESKRIVELSE

Norsk krimsensasjon - solgt til 18 land!"Finner du ut hvem som har lurt meg, så skal jeg fortelle deg hva som skjedde den dagen sønnen din døde."Det er beskjeden krimjournalisten Henning Juul får fra den fengslede ekstorpedoen Tore Pulli. Han hevder han er uskyldig dømt for drap, og vil at Juul skal finne den egentlige morderen.Snart går det opp for ham at han må avsløre ikke bare én, men flere drapsmenn. Drapsmenn som aldri har vært farligere.

Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Fantomsmerte, i både bokmål og nynorsk. Fantomfølelse og fantomsmerte. Etter amputasjonen kan man oppleve det som om den amputerte delen av benet eller armen fortsatt er der.

Det som gjør boka ekstra lesverdig er at den settes i en større sammenheng, som vi fremdeles bare aner litt av." Forfatteren av kriminalromanene om Henning Juul. Thomas Enger (f.

RELATERTE BØKER