Champagne og hetetokter

Champagne og hetetokter - Dora Heldt | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dora Heldt
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
Champagne og hetetokter.pdf
ISBN
4810993837061

BESKRIVELSE

Doris ser ikke frem til 50-årsdagen sin. Sammen med to venninner blåser hun en lang marsj i den planlagte feiringen og tar inn på spahotell i håp om å finne tilbake til sitt yngre jeg. Spørsmålet er om champagne, massasje og pedikyr kan pynte på tingenes tilstand. Gamle hemmeligheter kommer raskt for en dag, og hva skjer når ektemannen allikevel planlegger tidenes overraskelsesfest? Selv ikke den beste massasjen kan forhindre det uunngåelige ...

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Heftet, E-bok | 9788283130683 Champagne og hetetokter. Ny, sjarmerende feelgood fra Dora Heldt, forfatteren bak bøkene På ferie med pappa og Ikke si noe til pappa.

Sammen med to venninner blåser hun en lang marsj i den planlagte feiringen og tar inn på spahotell i håp om å finne tilbake til sitt yngre jeg. Spørsmålet er om champagne, massasje og pedikyr kan pynte på tingenes tilstand. Doris ser ikke frem til 50-årsdagen sin.

RELATERTE BØKER