Sosialkontoret i endring

Sosialkontoret i endring - Åse Thomassen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse Thomassen
DIMENSJON
8,47 MB
FILNAVN
Sosialkontoret i endring.pdf
ISBN
2948097731241

BESKRIVELSE

Forfatteren tar utganspunkt i organisasjonsendringene som har funnet sted på norske sosialkontor siden 1986. Med søkelyset på disse endringene, spør hun om de bare er gode, eller om de vil føre til avprofesjonalisering av sosialkontoret. Hun stiller spørsmål ved hvordan sosialkontorene vil fungere i fremtiden, når de ansatte i stadig større grad har utdanning og praksis fra andre områder. Boka bygger på prosjekt i Sosialdepartementets utviklingsprogram. Med litteraturliste og stikkordregister.

Reis hvis du må bok - Helga Flatland .pdf 5.7.4 Endring i stønadsmottakers økonomiske forhold. Sosialhjelpsmottakers økonomiske situasjon kan ha endret seg i perioden etter at kravet oppsto.

... 3.2.9 Organisering av sosialkontoret ... Sosialkontoret NAV - Avdelingsleder NAV Bærum.

RELATERTE BØKER