Nye ord

Nye ord - Jorid Sørli, Hippas Eriksson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorid Sørli, Hippas Eriksson
DIMENSJON
8,35 MB
FILNAVN
Nye ord.pdf
ISBN
5371549535392

BESKRIVELSE

Serien Nye ord - norsk for nybegynnere fokuserer på å bygge opp elevenes ordforråd og gi dem et funksjonelt språk helt fra begynnelsen av. Lærerveiledningen dekker grunnbøkene Nye ord 3, 4 og 5 og inneholder blant annet metodiske tips og ideer til språkleker og aktiviteter til alle kapitlene. Hvert kapittel i elevbøkene har ett oppslag i veiledningen. På den ene siden står innlednings/ .myldrebildet" fra kapitlet som kopioriginal, på den andre siden forslag til hvordan legge opp undervisningen. Veiledningen inneholder også en muntlig og en skriftlig prøve til hver elevbok.

Forslag i søpla NYE FORD KUGA. Vakkert design, bemerkelsesverdig effektiv.

Nye ord i dansk 1955 til i dag er blevet forøget med 90 nye opslagsord fra perioden 1955 til i dag. Læs mere om forståelsespapir, samsove og snublesten..

RELATERTE BØKER