Ingen fiendtlige hensikter

Ingen fiendtlige hensikter - Sven-Erik Grieg-Smith | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sven-Erik Grieg-Smith
DIMENSJON
7,65 MB
FILNAVN
Ingen fiendtlige hensikter.pdf
ISBN
7244303101059

BESKRIVELSE

INGEN FIENDTLIGE HENSIKTERHistorien om det tyske overfallet på Bergen 9. april 1940Den første meldingen om at fremmede krigsskip trengte seg inn på Bergens krigshavn ble mottatt på Marineholmen kl. 01.00. Det tyske overfallet var i gang. Fra minutt til minutt tar forfatteren leserne med på utviklingen av angrepet og de norske mottiltakene.Begivenhetene utløste en krise. Som så ofte før dekket ikke eksisterende planer den situasjonen som oppsto. Her kom de norske offiserene til kort.Forfatteren trekker frem en rekke nye opplysninger som viser at det ikke sto så dårlig til med det norske forsvaret som vi tidligere har trodd. Viljen til motstand var imidlertid ikke like sterk hos alle.Gjennom bruk av rapporter, dagbøker og andre kilder kommer man aktørene tett inn på livet. Leserne må være forberedt på en detaljrikdom som blir gjort gjenstand for en systematisk analyse. Forfatteren er ikke redd for å gå nye veier i beskrivelsen av det som skjedde i de tidlige morgentimene en tirsdag for over 74 år siden.

Den første meldingen om at fremmede krigsskip trengte seg inn på Bergens krigshavn ble mottatt på Marineholmen kl. 01.00.

Å lage programvare som er garantert fritt for feil i utgangspunktet har IT-verdenen så langt ingen løsning på. Og med god grunn. Den svenske malmen var uunnværlig for Tyskland.

RELATERTE BØKER