Hva er internasjonal politikk

Hva er internasjonal politikk - Benjamin de Carvalho, Halvard Leira | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benjamin de Carvalho, Halvard Leira
DIMENSJON
10,85 MB
FILNAVN
Hva er internasjonal politikk.pdf
ISBN
3756470342576

BESKRIVELSE

Begrepet internasjonal politikk brukes både om hendelser og prosesser i verden rundt oss - og om studiet av disse. Faget dekker åpenbare temaer som krig, handel og diplomati, men det tar også for seg mer hverdagslige fenomener som turisme, innvandring og hvordan enkeltindivider påvirkes av globaliseringen.Denne boka presenterer de viktigste perspektivene, teoriene og debattene innen faget. Den har som mål å gjøre leseren mer nysgjerrig på og bedre rustet til å reflektere over både samtidige og historiske internasjonale politiske hendelser.

I denne oppgaven skal vi se på forskjellige virkemidler stater bruker for å nå gjennom med sine utenrikspolitiske mål. Oppsummering: Internasjonal politikk ...

Verdikonflikt: Kamp om verdier, normer og idealer (for eksempel demokrati, menneskerettigheter, religion). 1) Hva er de viktigste endringene i internasjonal politikk som følge av Covid-19? 2) Hva betyr disse endringene og effektene av pandemien for norsk utenrikspolitikk? Under dette webinaret skal utenriksminister Ine Eriksen Søreide sammen med NUPI-direktør Ulf Sverdrup gå nærmere inn på denne tematikken, og de vil ta imot spørsmål fra publikum. kunne vurdere hva som gjør en bestemt tilnærmingsmåte eller modell "egnet" for et bestemt formål; Generell kompetanse. Du skal: oppnå forståelse for at internasjonal politikk er en sammensatt og kompleks størrelse og hvordan denne kompleksiteten gjenspeiles i fagdebatten FNs mange arbeidsområder er et bilde på verdens utfordringer, og mottoet Sammen for en bedre verden er organisasjonens grunnidé.

RELATERTE BØKER