Våre forfedre

Våre forfedre - Italo Calvino | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Italo Calvino
DIMENSJON
12,95 MB
FILNAVN
Våre forfedre.pdf
ISBN
9226523098349

BESKRIVELSE

I 1950-årene skrev Italo Calvino en trilogi som i stor grad skilte seg fra hans tidligere realistiske romaner - tre fantastiske historier som er som flertydige fortellinger, fulle av humor, ironi og sprudlende fantasi, men også melankoli. Boken utkommer i Agora Bibliotek.

De tidlige Homo sapiens ... Ifølge en nytt studie var et stort våtmarksområde sør for Zambezi menneskehetens vugge, et sted hvor våre forfedre opphold seg i 70.000 år. - Våre forfedre er for meg noen som er lik oss. Men menneskene som levde på Veøy i middelalderen, ville ikke de ha tenkt på en annen måte? spør Solli.

Dagens etterkommere kan knapt fatte hvor omfattende en slik reise var og hvor lang tid det faktisk tok å komme seg fra A til B for 100-200 år siden. Våre funn kan tyde på at denne sosiale strukturen kan ha eksistert en god stund lenger blant våre evolusjonære forfedre enn tidligere antatt, sier han. Jakten på fossiler Skjelettrester, fossiler, av menneskenes forfedre er mangelvare verden over. Her bodde våre forfedre En cirka 6.000 år gammel steinalderboplass i Søndre Oddenvika på Tangen får arkeologene til å sperre opp øynene.

RELATERTE BØKER