Smaken av eplekjerner

Smaken av eplekjerner - Katharina Hagena | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katharina Hagena
DIMENSJON
6,47 MB
FILNAVN
Smaken av eplekjerner.pdf
ISBN
2932498144927

BESKRIVELSE

«Smaken av eplekjerner er en nytelse.» Martin Walser, tysk forfatterIris har nettopp arvet bestemor Berthas hus og hage. Hun vet ikke om hun vil selge eller beholde det. Huset har stor affeksjonsverdi. Det er stedet hun tilbrakte sommerferiene som barn. Etter hvert som hun går gjennom rom, skap, skuffer og esker, tvinges hun til å stille seg en rekke spørsmål: om alzheimerrammede Bertha, om døtrene hennes Christa, Harriet og Inga, og om bestefar Hinnerk. Sakte, men sikkert og nesten som i en kriminalroman faller brikker og hemmeligheter fra fortiden på plass. Smaken av eplekjerner er en forførerisk roman full av nostalgi og sanselighet. Katharina Hagenas roman smaker og lukter av epler fra begynnelse til slutt. Romanen er til nå solgt til 22 land for oversettelse.«Vær så snill og les. Denne fortellingen betar og bergtar.» Christine Westermann in Frau TV, WDR«Det lukter sommer, epler og johannesbær. Smaken av eplekjerner er både søt og bitter. Det er en sørgelig men trøstende bok om minner. Martina Meister, Die Zeit«Med Smaken av eplekjerner har forfatteren fått en fantastisk debut.» Christoph Haas, Süddeutsche Zeitung

Midlertidig utsolgt. Kjøp boken Smaken av eplekjerner av Katharina Hagena (ISBN 9788205415768) hos Adlibris.com.

Format Heftet Emne Romaner og fortellinger Utgitt 2011 Tilstand merke etter prislapp, ellers pen (gul/rosa rygg) Brukt eller ny Brukt Forlag Gyldendal Pris 75,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Smaken av Eplekjerner er er en vakker fortelling som passer perfekt på deilige sommerdager (eller for å frembringe dem i ditt sinns øye).

RELATERTE BØKER