Reisen til markedet

Reisen til markedet - Tom Colbjørnsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Colbjørnsen
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
Reisen til markedet.pdf
ISBN
4831455931768

BESKRIVELSE

Mange norske bedrifter og etater har problemer med å få sine ansatte til å opptre på måter som ivaretar kundenes krav til pris og kvalitet. Forfatteren viser i denne boken hvordan signaler om markedets krav kan formidles internt i organisasjonen, og hvordan de ansatte kan motiveres og presses til å imøtekomme disse. Boken henvender seg til medarbeidere i privat og offentlig virksomhet som trenger impulser i arbeidet med å justere og utforme en mer markedsrettet organisasjon, samt studenter og lærere på høgskolenivå. Har litteraturliste.

Kjøp boken Reisen til markedet av Tom Colbjørnsen (ISBN 9788251833899) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Stort utvalg av tilbud på pakkereiser. Bestill fly, hotell og leiebil raskt og billig. Endring i til­fredshet påvirker også reise­hyppighet.

RELATERTE BØKER