Praktisk konkurs

Praktisk konkurs - Ernst Moe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ernst Moe
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Praktisk konkurs.pdf
ISBN
5680047820162

BESKRIVELSE

I denne boken gis det en fremstilling av de regler som gjelder for behandlingen av konkursboer, dekningslovens regler om hva som er gjenstand for kreditorenes beslagsrett og reglene om statsgaranti for lønnskrav. Hovedvekten er lagt på den praktiske konkursbobehandlingen, illustrert med henvisninger til eksempler, forskrifter og rundskriv, som er inntatt som vedlegg til boken. Det er også gjort henvisninger til den sentrale konkursrettslige litteratur og til fagartikler, slik at den som har behov for nærmere studier lett kan finne frem til relevant litteratur. Boken er à jour frem til 1. januar 2007.

14.05.2020 Ole Kvelstad. Mer informasjon om konkurs i PRAKTISK HJELP AS. Proff Forvalt gir oss verdifull informasjon i forbindelse med vår verve- og organisasjonsstrategi. Kjøp Praktisk konkurs fra Bokklubber I denne boken gis det en fremstilling av de regler som gjelder for behandlingen av konkursboer, dekningslovens regler om hva som er gjenstand for kreditorenes beslagsrett og reglene om statsgaranti for lønnskrav. Boken inneholder en utførlig redegjørelse for de enkelte former for tvangsfullbyrdelse Første utgave av Praktisk tvangsfullbyrdelse kom ut i 1999 og gav en kortfattet og skjematisk fremstilling av reglene om inkasso av pengekrav etter inkassolovens regler, den praktiske fremgangsmåten ved tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring etter reglene i tvangsfullbyrdelsesloven. Innføring i konkurs - dette bør du vite hvis du blir berørt av en konkurs i Norge De fleste blir en eller annen gang berørt av en konkurs.

Det er tidsfrister for hvor gamle kravene til lønn og feriepenger kan være for at de skal kunne dekkes av lønnsgarantien. Dersom du har bestilt en pakkereise hos en pakkereisearrangør som er medlem hos oss, betyr det at du som reisende har et konkursvern. I praksis betyr at du får refundert pengebeløpet du har forskuddsbetalt (depositum, evt.

RELATERTE BØKER