Mannen og datteren

Mannen og datteren - Wera Sæther | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wera Sæther
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Mannen og datteren.pdf
ISBN
6344040860731

BESKRIVELSE

Det hender at noen blir sviktet. Til og med av sin egen familie. Det hender at en som blir sviktet trekker seg inn i seg selv, mister troen på seg selv, blir ensom, men uten å miste drømmen av syne. Det hender at en som er ensom til slutt møter noen som åpner stengte dører. Et slikt møte kan være spennende. Wera Sæther har skrevet en poetisk fortelling om en svært ensom mann som opplever noe vidunderlig.

Da kan det skje at den som blir sviktet trekker seg inn i seg selv, mister ... Nå er mannen dømt til tre års ubetinget fengsel for incest og for å ha voldtatt sin egen datter. - Tiltalte har grovt utnyttet det nære tillitsforholdet barnet hadde til sin far for å ... Mannen og datteren; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Eier: Åmli; Klassifikasjon: 155.92; Emne: Ensomhet ; Fortellinger; År: 2010; Noter: Utgitt i samarbeid med Leser søker bok Av og til blir noen sviktet.

Folk delte bildet i en rasende fart. Sporet opp mannen.

RELATERTE BØKER