Et farlig bekjentskap

Et farlig bekjentskap - Frid Ingulstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
11,19 MB
FILNAVN
Et farlig bekjentskap.pdf
ISBN
7159307789480

BESKRIVELSE

Til sin store fortvilelse oppdager Henrik og Adele at Jensine er forelsket i en mann som er mange år eldre enn henne. De vil forby henne å treffe ham, men det får uante følger. En fremmed dukker opp under gudstjenesten og følger etter Hugo på hjemveien. Med nød og neppe klarer han å unnslippe og kommer seg hjem. "Hva er det med deg?" spurte Ingjerd og så forundret på Hugo. "Du er svett og andpusten, har du løpt?" Han dumpet ned på en av kjøkkenstolene. "Jeg har opplevd noe forferdelig!" Da han hadde fortalt alt, ble hun rød av sinne. "Du burde ha gått til politiet!" utbrøt hun i harnisk.

Det er heller ikke så farlig å vise seg frem med livets årringer, og vise seg med sitt sanne ansikt, i ulike betydninger.Joda, vi kan snart fjerne de fleste ytre spor på levd liv, i alle fall for en stund. Slik kan vi da sannsynliggjøre at vårt nye bekjentskap Bw nok ikke er like farlig for oss som Bc er - men derimot er tanken sådd om at disse toksinene kanskje egentlig ble oppfunnet for å drepe insekter ute i naturen! Og dette er gjort helt uten å benytte vanlige forsøksdyr. BYRÅDSLEDER i Oslo, Erling Lae, skal være en sympatisk og hyggelig person ved personlig bekjentskap. Jeg kjenner ham ikke, men jeg lurer på om han er en farlig mann.

Vi har lest om det i avisen så mange ganger. Naive foreldre tror "barnevakt-programmer" for internett eller en enkel formaning kan hindre barna i å gå seg bort i internettjungelen. Vi har tidligere skrevet om de skjulte kodene som gir tilgang til alt du har tilgjengelig på Netflix..

RELATERTE BØKER