Breddeidrett

Breddeidrett - Eystein Enoksen, Anders O. Brunes, Espen Tønnessen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eystein Enoksen, Anders O. Brunes, Espen Tønnessen
DIMENSJON
4,61 MB
FILNAVN
Breddeidrett.pdf
ISBN
7889897608190

BESKRIVELSE

Fra og med skolestart 2018 foreligger det en ny læreplan i det valgfrie programfaget breddeidrett i utdanningsprogram for idrettsfag. På bakgrunn av denne læreplanendringen har vi laget en ny utgave av læreboka Breddeidrett. Bakgrunnen for endringen var at det tidligere var for stor likhet mellom læreplanene i fagene aktivitetslære og breddeidrett. Det var også ønskelig å få et mer spisset formål og nye hovedområder som gjenspeiler egenarten i breddeidrettsfaget. Den nye utgaven av boka tar opp i seg intensjonene i den nye læreplanen. Noe av dette er blant annet at faget skal være et tilbud til ungdom som ønsker å tilegne seg kunnskap om og ferdigheter i flere forskjellige aktiviteter og/eller idretter. Boka presenterer ulike kategorier aktiviteter som et grunnlag for valg og variasjon i undervisningen. Andre nyheter i revideringen er at stoffet om fair play og motivasjon er styrket, samt at helsebegrepet behandles noe mer enn tidligere. Utviklingen av sosiale ferdigheter står også sentralt i dette faget. Læreboka i breddeidrett er en praktisk nyttig bok med en rekke eksempler og konkretiseringer innenfor de ulike temaene. Du vil finne arbeidsoppgaver til refleksjon og diskusjon i timene. Målet er å bidra til å motivere elevene til å drive med variert trening på skolen og også etter endt skolegang.

Elevutgave, Bokmål . Kr 89,60 Legg i * Priser er eksklusiv mva .

Gir erfaringer i hvilken betydning trening har for egen utvikling. Utvikler kritisk tenkning og refleksjon om hvordan trening og livsstil påvirker helse Bidrar til opplevelser ... Idrettsfag er et studieforberedende utdanningsprogram som passer for deg som er glad i fysisk aktivitet og som ønsker å få generell studiekompetanse.

RELATERTE BØKER