Stillhet og støy

Stillhet og støy - Elisabeth Løvlie | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Løvlie
DIMENSJON
9,37 MB
FILNAVN
Stillhet og støy.pdf
ISBN
3526463279568

BESKRIVELSE

Hva er stillhet mer enn fravær av lyd? Hvordan kan stillhet gi ro og samtidig vekke angst? Hva er det støyen overdøver?Gjennom tema som angst, lytting, tid og kjærlighet, utforsker Elisabeth Løvlie stillhetens vesen og støyen som omgir oss. Med kunnskap og originale perspektiver, viser hun at stillhet og støy ikke bare handler om lyd. Boken spenner fra det hverdagslige og nære til livets mer evige spørsmål.Boken rommer flere litterære eksempler fra blant andre Shakespeare, Tolstoj, Ibsen, Orwell, Coetzee og DeLillo. Forfatteren viser også hvordan stillhet og støy går igjen som tema hos så vidt forskjellige personer som Sokrates, Narcissus, Søren Kierkegaard og Ingmar Bergman.Stillhet og støy er en bok om dagsaktuelle tema som berører oss alle i våre forsøk på å leve meningsfulle liv.

oktober får vi besøk av Elisabeth Løvlie på Myren gård. Med utgangspunkt i sin doktorgrad om litteraturens forhold til det uutsigelige, har Elisabeth Løvlie skrevet boken Stillhet og støy, Tanker om tid, angst og kjærlighet.

Ikke vær så redd for å gå inn i stillheten, oppfordrer Lehmann. Stillheten forsterker ofte opplevelsen av uvisshet.

RELATERTE BØKER