Rettslige overgangsformer

Rettslige overgangsformer Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,33 MB
FILNAVN
Rettslige overgangsformer.pdf
ISBN
8305461816416

BESKRIVELSE

Politiretten har en renessanse i Europa, både teoretisk og praktisk. I dag studeres europeiske politisystemer historisk, og den nye interessen for politirettens historie påvirker synet på forvaltning, straff og politi. Den gamle sondringen mellom politi- og kriminalrett diskuteres også igjen. På tross av den europeiske politi- og kriminalrettens renessanse, er den nordiske politi- og kriminalrettshistorien fortsatt ikke skrevet. Denne boken er et bidrag til en bedre forståelse av politi- og kriminalrettens nordiske rettshistorie, med vekt på denne rettens transformasjon fra 1800-tallets til 1900-tallets rettslige former og forståelser. Bokens bidrag tematiserer på ulike måter overgangen fra den gamle politi- og kriminalretten, til den moderne forvaltningsretten, strafferetten, prosess og sivilretten vi kjenner i dag.

I utgangspunktet kan alle som har samtykkekompetanse selv bestemme om de vil motta hjelp fra tjenesteapparatet. A klaget på vedtak fra hovedutvalget for utvikling og kultur i Skien kommune om å gi B konsesjon for erverv av eiendommen X. Både kommunen og fylkesmannen avviste klagen under henvisning til at A ikke hadde rettslig klageinteresse.

Sendes innen 4-6 virkedager. Kjøp boken Rettslige overgangsformer (ISBN 9788281520493) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER