Regjeringens opplysningsplikt overfor Stortinget

Regjeringens opplysningsplikt overfor Stortinget - Eivind Smith | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eivind Smith
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Regjeringens opplysningsplikt overfor Stortinget.pdf
ISBN
2536234218683

BESKRIVELSE

Regjeringen har plikt til å gi Stortinget sann og dekkende informasjon; dette blir kalt Regjeringens opplysningsplikt. Boken gjennomgår riksrettspraksis og parlamentarisk praksis i forhold til spørsmålet om opplysningsplikten er rettslig, politisk eller om det dreier seg om sedvanerett. Med liste over forkortelser, liste over bestemmelser i grunnlov, lov og forretningsorden, litteraturliste, person- og stikkordregister.

Regjeringen foreslår nye lover, men det er Stortinget sin jobb å vedta lovene. Det betyr at flere enn halvparten av stortingsrepresentantene må stemme ja til regjeringens forslag, for at det skal bli en lov. Kjøp 'Regjeringens opplysningsplikt overfor Stortinget' av Eivind Smith fra Norges raskeste nettbokhandel.

... Regjeringen har plikt til å gi Stortinget sann og dekkende informasjon; dette blir kalt Regjeringens opplysningsplikt. Boken gjennomgår riksrettspraksis og parlamentarisk praksis i forhold til spørsmålet om opplysningsplikten er rettslig, politisk eller om det dreier seg om sedvanerett.

RELATERTE BØKER