Og det ble mørkt

Og det ble mørkt - Stein Inge Spurkland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stein Inge Spurkland
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Og det ble mørkt.pdf
ISBN
5322113186500

BESKRIVELSE

En yngre kvinnelig advokat ledes inn i et forhold til en av de mektigste kapitalistene i landet. Han har forstått at en finanskrise er på vei, og at hans konsern vil bli rammet som det første og derfor kan få skylden for krisen. Sammen legger de en plan for hvordan de kan fremprovosere den kommende finanskrisen på en måte som gjør at han redder sin ære og sin formue. Et avgjørende element i planen er å få kontroll over pressens dagsorden i en periode. Dette skjer ved å bestikke advokatens kjæreste, som er journalist. Hun kommer derfor i en dramatisk konflikt med sitt advokatfirma, som har fått i oppdrag fra noen banker å slå konsernet hans konkurs.

Stille og mørkt. For hvert menneske som mistet livet 22.

Klokken 14.30 skal lysene fungere som normalt, men Trond Haugstad i Statens vegvesen skriver i en tekstmelding til Tønsbergs Blad, at de er på saken. Først ble det helt mørkt, og så kom det hagl store som erter. Haglbygen var så kraftig og voldsom at blomstervasen vi hadde på terrassebordet veltet, forteller Halvorsen.

RELATERTE BØKER