Muntre minner fra Hedemarken ; Det var da det og itte nå

Muntre minner fra Hedemarken ; Det var da det og itte nå - Alf Prøysen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alf Prøysen
DIMENSJON
10,22 MB
FILNAVN
Muntre minner fra Hedemarken ; Det var da det og itte nå.pdf
ISBN
9123947650259

BESKRIVELSE

Alf Prøysens fortellinger fra hjemtraktene. Denne boka består av to deler, Muntre minner fra Hedemarken og Det var da det og itte nå.Muntre minner fra Hedemarken inneholder Alf Prøysens fortellinger fra hjemtraktene. Denne erindringsboka inneholder mye humor, historiene er korte og poengterte, og hver av dem avsluttes med ei vise.Det var da det og itte nå er Alf Prøysens egen beretning om sin barndom og ungdom. Historiene her er også fulle av humor, men med et tydeligere alvor. Prøysen går dypere i å skildre forskjellene mellom folk på 20- og 30-tallet. Manuskriptene ble til som en radioserie i NRK om forfatteres barndomsminner, og ble senere utgitt i bokform.

Gjennom sanger som Husmannspolka, Tango for to, Lillebrors vise, Du ska få en dag i mårå, Julekveldsvise, Jørgen Hattemaker, Musevisa og Romjulsdrøm ble han uhyre populær gjennom 1950- og 1960 ... Prøysen giftet seg i 1948, og han ble etterhvert far til to barn. Alf Prøysen var en produktiv artist med mange jern i ilden og aktiv helt til sin død 1.

ISBN: 9788210053740 Pris: kr 179,- Utgitt: 2014. Denne boka består av to deler, Muntre minner fra Hedemarken og Det var da det og itte nå.

RELATERTE BØKER