Matematikk

Matematikk - Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Martiros Aslanov, Natasha Blank, Kjersti Melhus
DIMENSJON
5,14 MB
FILNAVN
Matematikk.pdf
ISBN
4933285239091

BESKRIVELSE

Matematikk 5-7 er et læreverk som baserer seg på Vygotskys syn på læring og Zankovs undervisningsmodell. Det er en fortsettelse av læreverket Matematikk 1-4. Matematikk 6 er et gjennomarbeidet læreverk som legger stor vekt på observasjon, analyse og logisk tenkning. Her finner man både oppgaver som egner seg for samarbeid og oppgaver som egner seg for individuelt arbeid. Verket gir gode muligheter for å skape en livlig dialog i klasserommet og for å gjennomføre en tilpasset undervisning som er spennende og lærerik for alle. Et av de viktigste målene er at elevene skal lære å lære.

Han skriver: "Før kalkulus [er] et komplett og gratis læreverk i matematikk R2. Læreverket består av de to delene Før kalkulus; Teoridel og Før kalkulus; GeoGebra i R2. Tren på regning.

Liv Hermanrud Grete Angvik Hermanrud ... Sinus 1P matematikk består av: lærebok med teori og oppgaver; og denne nettsiden; Velg kapittel i menyen. Til hvert kapittel finner du blant annet: Sinus videoer til omvendt undervisning; kontrolloppgaver med løsningsforslag; interaktive oppgaver; løsningsforslag til oppgavene i teoridelen av læreboka M+ matematikk Siden 2005 har M+ forsynt tusenvis av lærere over hele landet med matematikkoppgaver, aktiviteter og spill.

RELATERTE BØKER