Verdensmusikk

Verdensmusikk Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,41 MB
FILNAVN
Verdensmusikk.pdf
ISBN
3315900903532

BESKRIVELSE

Hør lyden av eksotiske instumenter. I denne boka får du høre: Balalaíka, koda, bandoneon, darbouka, bambusfløyte og mandolin.1 ord - 1 bilde - 1 lyd! Enkelt og greit!

10 Verdsmusikken erobrar verda; 10 Verdsmusikken erobrar verda Etnisk musikk, sekkebetegnelse for musikk fra hele verden som sjangermessig står i kontrast til den typisk anglo-amerikanske musikken som har dominert markedet i de vestlige landene.Begrepet kan fremstå som noe forvirrende, siden all musikk i utgangspunktet er «etnisk», en kritikk som også har vært rettet mot begrepet verdensmusikk, som er et annet begrep for den samme musikken og som i ... Opptak og adgangsregulering. Studenter må hvert semester søke og få plass på undervisningen og melde seg til eksamen i Studentweb..

Studenter må hvert semester søke og få plass på undervisningen og melde seg til eksamen i Studentweb.. Dersom du ikke allerede har studieplass ved UiO, kan du søke opptak til våre studieprogrammer, eller søke om å bli enkeltemnestudent. Verdensmusikk billetter - viagogo, verdens største markedsplass for billetter. Kjøp 'Verdensmusikk, 6 instrumenter' av Marion Billet fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER