Moskva 1941

Moskva 1941 - Rodric Braithwaite | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rodric Braithwaite
DIMENSJON
10,86 MB
FILNAVN
Moskva 1941.pdf
ISBN
9772229449879

BESKRIVELSE

Slaget om Moskva i 1941 var det største under andre verdenskrig, og dermed det største slaget i verdenshistorien. Kampene strakte seg over et område like stort som Frankrike, varte i seks måneder og involverte over sju millioner soldater. Tapene var enorme, særlig på sovjetisk side.Dette er historien om hvordan Moskvas befolkning forsvarte byen mot Hitlers armeer. Moskovittene var hardt prøvet av Stalins jernharde regime og fikk nå også en ytre fiende å forsvare seg mot. Det er en historie om matmangel, kulde, død og tragedie - og ikke minst heltemot. En rystende og levende skildring av hvordan innbyggerne hindret at Moskva falt i fiendens hender.

Det skulle bli det største felttog noensinne, en kamp på liv og død ... Kjøp Moskva 1941 fra Bokklubber Andre verdenskrig er i full gang. Adolf Hitlers Nazi-Tyskland hadde knust sine motstandere i Vest- og Nord-Europa.

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Moskva 1941 av Karl Jakob Skarstein (ISBN 9788243007697) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER