Lederen

Lederen - Ole Julian Eilertsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Julian Eilertsen
DIMENSJON
6,58 MB
FILNAVN
Lederen.pdf
ISBN
8122457765753

BESKRIVELSE

.Lederen" tar sikte på å gi en sammenfattende fremstilling av en leders mangslungne oppgaver sett fra en næringslivsleders synspunkt, og utdype forutsetninger og egenskaper en leder bør bevisstgjøre seg for å kunne fylle lederrollen. Boken er et utmerket utgangspunkt for å drøfte og klargjøre lederoppgavene i ulike virksomheter og organisasjoner og bidrar til å understreke lederfunksjonens profesjonelle karakter. Hvis den også kan bidra til en mer aktiv meningsutveksling om temaet, og gi bekreftelse og inspirasjon til de mange tusen som til daglig utøver lederoppgaver, har boken fylt et nyttig formål. Ole Julian Eilertsen er 69 år og vokste opp i Stokmarknes i Vesterålen. Han gikk på økonomisk gymnasium i Trondheim 1953-55 og Forsvarets russiskkurs 1955-56. Han ble siviløkonom ved Norges Handelshøyskole i 1959 og tok sin MBA ved INSEAD i Fontainebleau i 1965. Bortsett fra 2 år som konsulent i Norsk Produktivitetsinstitutt og 4 år som administrerende direktør i Collett-Marwell Hauge, har Eilertsen hatt sin arbeidsdag i Norsk Hydro, hvor han har hatt en rekke lederoppgaver både i inn- og utland. Han har bl.a. vært leder for Korn- og fôrdivisjonen, Raffinerings- og markedsføringsdivisjonen og Landbruksdivisjonen. Han har også vært leder for den europeiske produsentsammenslutningen av gjødselprodusenter i Bryssel. Han har innehatt en rekke styreverv både i og utenfor Europa, og er p.t. styreleder i Sjøtroll Havbruk, Austevoll, og Berghagan Næringseiendom, Ski.

Struktur og organisasjon. Lederne ble stiftet i Bergen i 1910 av Carl Jensen og er ... Lederne betaler forsikringen.

Lederne-pakken: Liv+Ufør+Kritisk sykdom Inntil 500 000 ved død - inntil 400 000 ved uførhet. Kritisk sykdomsforsikring 1 G inkludert! Uten helseerklæring - kun kr 180 per md.

RELATERTE BØKER