Kaptein Sabeltann; hvor er den magiske diamant? (med magneter)

Kaptein Sabeltann; hvor er den magiske diamant? (med magneter) - Terje Formoe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Formoe
DIMENSJON
9,38 MB
FILNAVN
Kaptein Sabeltann; hvor er den magiske diamant? (med magneter).pdf
ISBN
4511153957080

BESKRIVELSE

Bli med og let etter Den Magiske Diamant om bord i Den Sorte Dame. Kan diamanten være i byssa til Skalken? Ute på dekk, eller i Kaptein Sabeltanns kahytt? Eller er den i Kjuttavika hos Pinky. Med mange morsomme magneter som gullmynter, papegøye, rotter, kanoner, skattkiste og sjørøvere. Lek med Kaptein Sabeltann og mannskapet hans og let etter den magiske diamant! Kartonert bok med 27 magneter.

Fra 449,- Et nytt eventyr med Kaptein Sabeltann inntar kinoene høsten 2019. I Kaptein Sabeltann og den magiske diamant møter vi en solbrent jungelfyrste og hans dronning, en voldsom apehær og to unge sjørøvere på jakt etter en forsvunnet bror. Kaptein Sabeltann og mannskapet på Den Sorte Dame i «Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant».

Lek med Kaptein Sabeltann og mannskapet hans og let etter den magiske diamant! Kartonert bok med 27 ... Den livsfarlige jungelfyrsten Maga Kahn og den onde dronning Sirikit har endelig fått tak i den magiske diamant. Ryktet sier at den kan oppfylle ønsker ved fullmåne. Bli med og let etter Den Magiske Diamant om bord i Den Sorte Dame.

RELATERTE BØKER