Hva er EU godt for?

Hva er EU godt for? - Erik Oddvar Eriksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Oddvar Eriksen
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Hva er EU godt for?.pdf
ISBN
6242674677664

BESKRIVELSE

I kjølvannet av andre verdenskrig ble de europeiske landene knyttet sammen i et forpliktende samarbeid det nå er vanskelig å tre ut av. Den europeiske union (EU) er kommet for å bli. Hvordan ble dette mulig? Og hva er EU godt for? Boka rekonstruerer den europeiske integrasjonsprosessen, samtidig som de normative forpliktelsene EU er tuftet på identifiseres: menneskerettigheter, upartiskhet, demokrati og verdighet. Målet har hele tiden vært et fredelig og forent Europa - et Europa uten ydmykelse. Med finanskrise og statsgjeld er imidlertid ydmykelsene tilbake. Dette skyldes eurosonens strukturfeil, ifølge forfatteren, nemlig at fellesskapet ikke har kompetanse og myndighet til å bestemme i sosiale og økonomiske saker. Nye integrasjonssteg er derfor nødvendig for å løse krisa og for å realisere Europas uinnfridde forpliktelse om solidaritet.Hva er EU godt for? kaster nytt lys over EU som idé og konstruksjon og er uomgjengelig lesing for alle som er opptatt av den politiske utviklingen på det europeiske kontinentet.

Den europeiske integrasjonsprosessen involverer og berører også land utenfor EU. Selv om Norge ikke er formelt medlem, har EUs rettsakter ... Kjøp Hva er EU godt for? fra Bokklubber I kjølvannet av andre verdenskrig ble de europeiske landene knyttet sammen i et forpliktende samarbeid det nå er vanskelig å tre ut av.

Men kontrollen er ingen garanti for at bilen er et godt kjøp. Det eneste EU-kontrollen forteller er at kjøretøyet tilfredsstiller et minstekrav til trafikksikkerhet og miljø. Kollagen - Hva er det, og hva er det godt for? Del 0.

RELATERTE BØKER