Det var ikke jeg! sa Robinhund

Det var ikke jeg! sa Robinhund - Alice Lima de Faria, Alice Bjerknes | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alice Lima de Faria, Alice Bjerknes
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Det var ikke jeg! sa Robinhund.pdf
ISBN
3506159199020

BESKRIVELSE

KULTURDEPARTEMENTETS DEBUTANTPRIS 2015Det er godt å ha en storebror som er så stor at han bruker str 78 i sko og som forstår alt. I hvert fall når man er den som alltid får skylda for alt galt som skjer. Og spesielt når man er helt uskyldig. Eller?Alle tror alltid at det er Robinhunds feil når noe går galt i barnehagen. Men det er ikke sant! Det var ikke Robinhund som sølte melken utover bordet. Eller sparket ballen knallhardt i magen på Uffle. Det bare ble sånn. Å bli beskyldt og få skjenn for noe man ikke har gjort, eller noe man i hvert fall ikke mente å gjøre, er aldri godt.Det var ikke jeg! sa Robinhund er en varm bildebok de aller fleste barn vil kjenne seg igjen i. Fortellingen beskriver Robinhunds oppfatning av virkeligheten, uten å ta hensyn til voksnes fornuft og korrigeringer.

) kr 249 kr 199. Passer til alder: ISBN: 9788202453411 Utgivelsesår: 2015 Språk: Norsk (bokmål) Forlag: Cappelen Damm Format: 242x302 Emne: Barnehager Type bok: Innbundet Kjøp Det var ikke jeg! sa Robinhund fra Norske serier KULTURDEPARTEMENTETS DEBUTANTPRIS 2015 Det er godt å ha en storebror som er så stor at han bruker str 78 i sko og som forstår alt.

Det bare ble sånn. Å bli beskyldt og få skjenn for noe man ikke har gjort, eller noe man i hvert fall ikke mente å gjøre, er aldri godt.

RELATERTE BØKER