Andrespråksundervisning

Andrespråksundervisning Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,9 MB
FILNAVN
Andrespråksundervisning.pdf
ISBN
6707478935451

BESKRIVELSE

Antologi om hvordan norsk som andrespråk fungerer i praksis i Norge i dag i grunnskolen, i videregående skole, for voksne med god og med svak skolebakgrunn, om forholdet til fagspråk, og hvordan språkferdighet kan måles. Bokas forfattere er praktiserende lærere, andre er forskere, og andre har administrative stillinger og/eller annen profesjonell tilknytning til fagfeltet. Utgitt i forbindelse med fjernstudiet PRISME, Norsk som andrespråk.

Hvilke sanger egner seg? Når… Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Hofset Andrespråksundervisning. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Innlegg om sanger i undervisningen skrevet av Tone Evensen.

Martinussen, Bente. Anders Porsanger, den første språkforskeren fra Finnmark. «Andrespråksundervisning - lesing og skriving i alle fag» ved NAFO - OsloMet.

RELATERTE BØKER