Sápmi

Sápmi - Lemet-Jon Ivvár | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lemet-Jon Ivvár
DIMENSJON
10,39 MB
FILNAVN
Sápmi.pdf
ISBN
7504975355823

BESKRIVELSE

Sápmi har vært og er fortsatt ettertraktet. Samer tok vennlig imot reisende som kom til våre siidaer i gamle dager. De fikk servert den beste maten, ble tilbudt overnatting, og fikk med seg gaver når de reiste videre. Når de senere kom tilbake så forlangte de å få gaver slik de hadde fått tidligere. Gaven var blitt til en skatt som kunne kreves for konger og tsaren. Med denne boken er vi i vår tid og tar til etterretning at de reisende i Sápmi er blitt til en næring. Forfatteren har en del råd om hvordan en kan gjøre næringen bedre. Boka har et fyldig sammendrag på norsk.

Sápmi sträcker sig över hela Nordkalotten samt en stor del av Skandinaviska halvön.Området omfattar delar av Sverige, Norge, Finland och ... NRK Sápmi. 3,3 k visninger · 30.

. Sápmi er samenes rike. Og på samme tid ikke.

RELATERTE BØKER