Mennesketyvene

Mennesketyvene - Robert Wilson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robert Wilson
DIMENSJON
5,99 MB
FILNAVN
Mennesketyvene.pdf
ISBN
7101969724452

BESKRIVELSE

Seks kidnappinger. Ett krav. Ingen forhandling. Charles Boxer er tilbake. I løpet av 32 timer blir seks barn av svært rike familier kidnappet i London. Kidnapperne er profesjonelle og ekstremt godt organisert. De hevder de ikke krever ikke løsepenger, men vil ha 25 millioner pund per barn til å starte med. Familiene til barna leier inn kidnappingsekspert Charles Boxer. Han unner ingen å oppleve det samme som han selv opplevde da hans egen datter forsvant. Han er villig til å strekke seg langt, om så utenfor loven. Samtidig blir det hele overvåket av Storbritannias etterretning. Foreldrene som er rammet, har mektige forbindelser over hele verden, og ikke alle er like lovlydige. Kidnapperne vil ikke si hva som er målet deres, og Charles Boxer jobber i blinde. Det blir ikke bedre da kidnapperne truer med å avsløre mørke hemmeligheter om Boxer og hans ekskone Mercy. Mennesketyvene er Robert Wilsons tredje bok om kidnappingsekspert Charles Boxer.

Utsolgt fra forlaget . Lagerstatus Sendes i løpet av 1-2 arbeidsdager Utgivelsesår 2017 Sider 425 Oversetter Gundersen, Inge Ulrik Forlag ... Kjøp Mennesketyvene fra Bokklubber Tredje bok om kidnappingsekspert Charles Boxer.

De hevder de ikke krever løsepenger, men vil ha 25 millioner pund per barn som en start. Mennesketyvene Wilson, Robert. Pocket.

RELATERTE BØKER