Folkeopplysning som utopi

Folkeopplysning som utopi - Ole Marius Hylland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Marius Hylland
DIMENSJON
11,98 MB
FILNAVN
Folkeopplysning som utopi.pdf
ISBN
5765841202007

BESKRIVELSE

Boka tar utgangspunkt i tidsskriftet Folkevennen og ser på hvordan temaer som kunnskapsforskjeller og tiltak for å endre på dem ble behandlet på 1800-tallet i Norge. Den tar også for seg forholdet mellom et folk og en elite, dvs. forholdet mellom folkeopplysningens avsendere og mottakere.

Ideen om å bekjempe virusepidemier med mobilapper er et utslag av «tekno-utopi» og basert på optimisme snarere enn på bevis. Res infantilia - en utopi. For Max og de fleste barna i Barneregjeringen, som i utgangspunktet er gitt all makt innenfor det radikale demokrati-prosjektet "res infantilia" (Melli 2008, 268), innebærer showets utvikling at ytringsfriheten knebles.

relevant informasjon i klimadebatten, mener Klimarealistene. Vanligvis formidler media de enkle, lettfattelige effekter som orkaner, flom, tørke, havstigning ...

RELATERTE BØKER