Den store forskjellen

Den store forskjellen - John C. Maxwell | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John C. Maxwell
DIMENSJON
4,31 MB
FILNAVN
Den store forskjellen.pdf
ISBN
3913677257412

BESKRIVELSE

Denne boken har fokus på hvordan riktig innstilling kan gjøre en vesentlig forskjell i livet. Forfatteren ønsker å hjelpe leseren til å forstå hvor innstillingen kommer fra og på hvilken måte man kan gjøre den til et fortrinn. I tillegg gis det råd om hvordan man kan takle de fem store hindrene for riktig innstilling: motløshet, forandring, problemer, frykt og nederlag.

I fire år har Kirkens Nødhjelp renset vannet, før man endelig fant vann i vår. Den store forskjellen på Erna og Jonas. Flere enn 600 000 av oss har ikke bestemt seg, og det er bare få dager igjen til valget. Den økonomiske forskjellen mellom fattige og rike land kan vanskelig oppfattes som noe annet en overveldende.

Det kan knyttes til (3) ovenfor: Størrelsen kan gjøre stor forskjell i et slagsmål. Den store forskjellen Jeg har noen ganger ønsket at jeg fikk oppleve Jesus fysisk da han gikk her på jorda, det hadde nok gjort meg mer frimodig, har jeg tenkt. Men en klok lærer gjorde meg oppmerksom på hvordan disiplene forstod lite og hadde lite frimodighet da Jesus gikk sammen med dem.

RELATERTE BØKER