Barn av virkeligheten

Barn av virkeligheten - Magne Raundalen, Jon-Håkon Schultz | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Magne Raundalen, Jon-Håkon Schultz
DIMENSJON
6,39 MB
FILNAVN
Barn av virkeligheten.pdf
ISBN
4301122153443

BESKRIVELSE

Elevene som har mistet en klassekamerat, den tamilske gutten som sliter med krigstraumer, jenta som blir mobbet;de er alle barn av virkeligheten. Denne samlingen korte, poengterte tekster viser hvordan voksne kan hjelpe barn med å håndtere en vanskelig virkelighet. God hjelp når det virkelig trengs, i barnehagen, skolen og hjemmet, gir barn læring som de bærer med seg livet ut når det gjelder håndtering av kriser, utvikling av empati og oppmuntring av engasjement og nysgjerrighet. Etterordet om hvordan snakke med barn om terrorhandlingene i Oslo og på Utøya 22. juli 2011 understreker tekstenes aktualitet. En bok for alle som omgir seg med skoleelever eller barnehagebarn i utdanning og praksis.

God hjelp når det virkelig trengs, i barnehagen, skolen og hjemmet, gir barn læring som de bærer med seg livet ut når det ... Kjøp Barn av virkeligheten fra Bokklubber Elevene som har mistet en klassekamerat, den tamilske gutten som sliter med krigstraumer, jenta som blir mobbet;de er alle barn av virkeligheten. Denne samlingen korte, poengterte tekster viser hvordan voksne kan hjelpe barn med å håndtere en vanskelig virkelighet. Barna forteller: Slik var det å bli akuttflyttet av barnevernet «Begge akuttplasseringene mine har jo gått veldig fort.

Hvert år får Av-og-til høre mange historier fra mennesker som i dag er voksne, men opplevde at mamma eller pappas alkoholproblemer ble deres problem i oppveksten. I resten av Europa vender man barna fremover stadig senere, men utviklingen går langsomt. Innføringen av i-Size er et tiltak for å få alle barn til å kjøre bakovervendt litt lenger.

RELATERTE BØKER