Personallederens lille blå

Personallederens lille blå - Hallstein Liland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hallstein Liland
DIMENSJON
9,42 MB
FILNAVN
Personallederens lille blå.pdf
ISBN
6263176038697

BESKRIVELSE

Oppslagsbok for ledere med personalansvar med forklaring på de mest grunnleggende bestemmelsene innen det kommunale tariffområdet. Innholdet er oppdatert i henhold til endringer i lov- og avtaleverk etter 1998.

Håndbogen giver også en lang række eksempler, der blandt andet tager udgangspunkt i de nyeste forskningsresultater fra Dansk Energis ELFORSK program. Lille Blå ble etablert av Kjersti Wangensteen Væge i 2012. Og har siden den tid vært nettbutikk lokalisert på Nesodden.

Ter-modynamik, materiale- og kølemiddelvalg, installa-tion, regulering, vedligehold, økonomi og lovgivning. Den lille blå dragen. 20.11.2008 · Tillatt for alle · 7 min 38 sek.

RELATERTE BØKER