Murer og moral

Murer og moral - Terje Emil Fredwall | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Emil Fredwall
DIMENSJON
3,74 MB
FILNAVN
Murer og moral.pdf
ISBN
2030052149297

BESKRIVELSE

Dette er en bok om fengsel. Om hvorfor vi straffer, om virkningene av fengselsstraffen, og om kriminalomsorgens utfordrende samfunnsoppdrag. Men mest av alt er det en tekst om menneskene som arbeider der. I nærmere to år intervjuet Terje Emil Fredwall fengselsbetjenter i norske høysikkerhetsfengsler. De snakket om gode arbeidsøyeblikk og kjipe avdelingsdager, tidspress og sikkerhet, skjønn og regler, humor, grensesetting og menneskelig forandring. Han intervjuet også Kriminalomsorgens aspirantnemnd om hva de ser etter i utvelgelsen av hvem som skal få jobbe som fengselsbetjent. Og han har analysert dokumenter som er styrende for fengslenes arbeid. Resultatet er blitt en bok om motstridende verdier, forskjellige idealer for betjentrollen, og det komplekse samspillet mellom vokteren og de som er fengslet. Boka Murer og moral er skrevet for studenter, fagfolk og andre som er opptatt av straff, profesjonsetikk og fengselets rolle i samfunnet.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris MURER OG MORAL Et bidrag til forståelsen av fengselsbetjenters profesjonsmoral Avhandling for graden philosophiae doctor Universitetet i Agder Fakultet for humaniora og pedagogikk 2014 . 2 Doktoravhandlinger ved Universitetet i Agder, nr.

Vi søker: En med god arbeids moral, selvstendighet, effektivitet og nøyaktighet i sitt arbeide. Du må ha utført oppgaver innen ønskede områder som snekker/flislegging og muring; Førerkort minimum klasse B Murerpils eller murer'n (uttale: murærn) er en folkelig betegnelse i Norge på brune 0,7 l ølflasker av glass som nå er gått ut av produksjon..

RELATERTE BØKER