Konkursloven

Konkursloven En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,46 MB
FILNAVN
Konkursloven.pdf
ISBN
9555783686045

BESKRIVELSE

Konkursloven m/forskrifter - med endringer, sist ved lov av 1. juni 2018 nr. 23 (i kraft 1. oktober 2018)

Samlet gjeld var på nær 24 millioner kroner, mens selskapets kapital totalt beløp seg til 11,8 millioner, ifølge kjennelsen. Hvis den såkalte betalingsudyktigheten må antas å være forbigående, skal det ifølge konkursloven ikke åpnes konkurs. - Dermed har du ikke en plikt til å begjære oppbud med en gang.

I konkursretten har det lenge forekommet at boet frigir fra konkursbeslaget eiendeler som det ikke har intersse av, såkalt abandonering. Konkurs er et juridisk begrep som beskriver det å ta samlet beslag i alle eiendelene til en skyldner for gjennom salg å dekke inn fordringshavernes utestående. Konkursbehandling foregår i tingretten og er regulert av konkursloven.

RELATERTE BØKER