Bomber over Oslo

Bomber over Oslo - Eystein Halle | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eystein Halle
DIMENSJON
3,27 MB
FILNAVN
Bomber over Oslo.pdf
ISBN
7575295414918

BESKRIVELSE

Bomber over Oslo tar for seg angrepet på Victoria terrasse nyttårsaften 1944 som var et av de mest ødeleggende som rammet Norge under krigen, og muligens det mest mislykkede britene gjennomførte under hele krigen. 79 sivile nordmenn ble drept i aksjonen. Hendelsen har likevel vært lite omtalt, og Hjemmefrontens rolle har vært lite kjent. Dette er en dramatisk og medrivende beretning om en hendelse fra andre verdenskrig som fremdeles har ukjente sider.

Arkivreferanse: Oppmålingsvesenet ... Bombeangrepet mot 1. mai-toget i Oslo 1979 var et terrorangrep rettet mot Faglig 1.

Bombeangrepet var det første av to sekvensielle terrorangrep i Norge rettet mot den norske regjeringen, den sivile befolkning i Oslo, og Arbeidernes ungdomsfylkings (AUF) sommerleir på Utøya.. Bombeangrepet skjedde klokken 15.25.22 i Regjeringskvartalet i Oslo sentrum, i området der ... Vi har nå flyttet artister over til neste år, og så godt som samtlige er med! Se foreløpig bekreftede artister under.

RELATERTE BØKER