Slaget om Kursk

Slaget om Kursk - Anders Frankson, Niklas Zetterling | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Frankson, Niklas Zetterling
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
Slaget om Kursk.pdf
ISBN
1971522117191

BESKRIVELSE

Boka handler om panserslaget ved Kursk sommeren 1943. Den beskriver opptakten til slaget, og tar for seg soldatenes liv i felten. Boka skildrer Operasjon Zitadelle, den røde hærs tilbaketrekning, og det fjerde slaget om Kharkov. Boka gir en detaljert beskrivelse av de ulike stridsvogntypene, og en oversikt over styrkene før den tyske offensiven. Har litteraturliste og personregister.

Men sovjethæren er godt forberedt. Slaget om Kursk kulminerer da tusenvis av stridsvogner tørner sammen sør for byen. Panserslaget ved Kursk var historiens største I en siste krampetrekning på østfronten gir Hitler i 1943 den tyske hæren ordre om å innta byen Kursk.

Det fann stad på den tyske austfronten 5. juli-13.

RELATERTE BØKER