Rødsonen

Rødsonen - Gert Nygårdshaug | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gert Nygårdshaug
DIMENSJON
11,11 MB
FILNAVN
Rødsonen.pdf
ISBN
2677069597354

BESKRIVELSE

En norsk representant for Regnskogsfondet blir funnet hodeløs i Tanjung på Ny-Guinea. Og ikke lenge etter dukker kroppen til den norske etterforskeren som blir sendt ned for å oppklare mordet opp. Også hodeløs. Skarphedin Olsen er neste mann ut. Han overtaler nevøen, Fredric Drum, til å bli med til Tanjung som er et mareritt av fuktig hete, lovløse tilstander og fattigdom.I denne tiende romanen om Fredric Drum og Skarpehdin Olsen sluttes en sirkel. Gert Nygårdshaug har skapt en imponerende krimserie som elegant bringes til en ende med Rødsonen.

1999 - Pengegryta i trollberget. 1997 - Huldergubben i svartberget.

Jan Vennali, norsk representant for Regnskogfondet, blir funnet hodeløs i kaiområdet i Tanjung, en by på Ny-Guinea. Rødsonen (Lydbok MP3-CD) av forfatter Gert Nygårdshaug. Pris kr 305 (spar kr 44).

RELATERTE BØKER