Radius 5B

Radius 5B - Jan Erik Gulbrandsen, Randi Løchsen, Kristin Måleng, Vibeke Saltnes Olsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Erik Gulbrandsen, Randi Løchsen, Kristin Måleng, Vibeke Saltnes Olsen
DIMENSJON
5,55 MB
FILNAVN
Radius 5B.pdf
ISBN
9296841344294

BESKRIVELSE

Lærerens bok består av en generell del, en hoveddel som følger grunnboka oppslag for oppslag og kopioriginaler.I den generelle delen finner du opplysninger om hvilke matematikkdidaktiske prinsipper Radius bygger på og hvordan verket er bygget opp. Du finner også generell teori om utvikling av regnestrategier, de visuelle modellene forfatterne benytter og metoder for gjennomføring av gode klasseromssamtaler. Videre følger lærerveiledningen grunnboka side for side. Sidene er delt med en strek. Under streken finner du faksimiler av elevboksidene, utfyllende forklaringer til oppgavene og tips til differensiering. Du finner også veiledning til gjennomføring av den lærerstyrte klasseromssamtalen og tips til organisering av samarbeidsoppgaver for elevene. Over streken finner du målene for kapitlene og hvilke begreper det er hensiktsmessig å innføre. Hvert kapittel har utfyllende matematisk og didaktisk teori til temaer som omhandles i kapitlet. Du vil også finne forslag til aktiviteter og spill som hjelper elevene til forståelse.Bakerst i boka finner du kopieringsoriginaler til de oppgavene og aktivitetene som krever dette.

Addisjon og subtraksjon med oppstilling; 8. Tall og mønster; 9.

Multi 5-7 har samme metodikk og solide og tydelige struktur som Multi 1-4. Dette sikrer en god overgang mellom trinnene.

RELATERTE BØKER