Oppdrag Norge

Oppdrag Norge - Queendom | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Queendom
DIMENSJON
4,72 MB
FILNAVN
Oppdrag Norge.pdf
ISBN
2411850650601

BESKRIVELSE

Verden har kastet sitt blikk på Norge. Sterke krefter kjemper om landets sjel. Intensjonene bak Oppdrag Norge er de aller beste: Bekjempe ensretting og kjedsomhet, åpne Norge for verden og la mangfoldet blomstre! Med første svarte statsråd i en blendahvit regjering og tilblivelsen av Mangfoldsåret 2008 ligger alt til rette for at Eldrerådets betrodde kvinne skal lykkes. Men knappe 35 dager ut i Mangfoldsåret blir det klart at statsråden må gå. Oppdraget ligger i grus. Folk flest drømmer om et Norge som er likere - og kanskje også hvitere? I desperasjon tyr Eldrerådet til teatergruppa Queendom som med sin hvite kompetanse, sin svarte erfaring og sitt uregjerlige hår, er de eneste som kan redde stumpene av Oppdrag Norge. Denne samfunnssatiren er et oppgjør med norske idealer og sannheter. Queendom ser Norge gjennom sitt multikulturelle kaleidoskop. Det er ikke bare et vakkert syn. Queendom er Norges første humor-og revygruppe bestående av norsk-afrikanske kvinner. De har markert seg satirisk, musikalsk og politisk. I 2008 ble Queendom tildelt Oslo bys kunstnerpris.

Tlf: (+ 47) 22 00 25 00 Pb. 448 Sentrum, 0104 Oslo Akersgata 13, 0158 Oslo I Tønsberg får Truls møte dyretolken Sissel Grana som kommer i kontakt med Truls sin gamle nymfeparakitt Chico.

Våre Oppdrag. Siden 2012 har IUG deltatt i prosjekter verden over. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.no stedet.

RELATERTE BØKER