Mord på kirkegården

Mord på kirkegården - Maria Lang | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Lang
DIMENSJON
9,3 MB
FILNAVN
Mord på kirkegården.pdf
ISBN
3093842969343

BESKRIVELSE

Puck og Einar Bure skal feire jul i prestegården til Pucks onkel ute på landet. Julefreden senker seg, men idyllen tar brått slutt. De er knapt ankommet før kjøpmannen blir funnet brutalt myrdet i butikken sin. Det er på tide å tilkalle kriminalkommisær Christer Wijk. Ville rykter sprer seg blant innbyggerne i den lille byen, for alle innser at morderen må være en av dem.Christer Wijk og Puck begynner å etterforske drapet, Wijk med sin sedvanlige kløkt og Puck med sjarmerende nysgjerrighet. De oppdager at flere av småbyens innbyggere ikke er det de gir seg ut for å være.Samtidig gjør morderen seg klar til sin neste ugjerning.Mord på kirkegården er en klassisk krimgåte i riktig Agatha Christie-ånd. Forfatteren bruker humor og satire og harselerer elegant med datidens politikk og folkemeninger. Maria Langs roman er nostalgisk krim på sitt beste!6 av Maria Langs krimbøker har nylig blitt filmatisert. Filmene er utgitt på dvd og vises som tv-serie på TV 2.

Puck og Einar Bure skal feire jul i prestegården til Pucks onke... Kjøp Mord på kirkegården fra Bokklubber Puck og Einar Bure skal feire jul i prestegården til Pucks onkel ute på landet. Julefreden senker seg, men idyllen tar brått slutt.

Nedre aldersgrense for å søke er 16 år, men på grunn av sikkerhetsmessige årsaker ... Hvilke blomster passer på kirkegården nå om sommeren? Gjerne noen som ikke må vannes hver dag, og som passer sammen og som er sømmelig på en kirkegård (vet ikke om det er blomsterkode på kirkegård). Mord på kirkegården er den fjerde boken av Maria Lang Silke forlag gir ut på nytt. Jeg er så heldig å ha mottatt den som anmeldereksemplar.

RELATERTE BØKER