Mangler ved omsetning av boliger

Mangler ved omsetning av boliger - Harald Benestad Anderssen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Benestad Anderssen
DIMENSJON
10,31 MB
FILNAVN
Mangler ved omsetning av boliger.pdf
ISBN
7432330061807

BESKRIVELSE

Omsetning av bolig er normalt den største økonomiske transaksjonen en privatperson foretar seg i løpet av livet. Transaksjonen burde derfor ha vært preget av trygghet, klare regler og få tvister. Praksis viser imidlertid at en betydelig andel av transaksjonene ender med tvist mellom selger og kjøper. Uklare lovregler bidrar til å skape utrygghet for de involverte partene. Et hovedsiktemål med boken er å undersøke om regelverket for omsetning av boliger lever opp til de grunnleggende rettsstatsverdiene om forutberegnelighet og balanse, og om regulereringen er tilpasset at den typiske omsetningen av brukte boliger skjer mellom to privatpersoner. Forholdet mellom kjøper og selger står dermed sentralt. Ettersom det også er en rekke andre aktører som påvirker forholdet mellom kjøper og selger, behandler boken på en grundig måte betydningen som takstmenn, eiendomsmeglere, klagenemnder, forsikringsselskaper og andre har på boligomsetningen.

Og det er to innganger til eierskiftesøket. Er du på boligjakt har du kanskje oppdaget det ene allerede - du kan nemlig gå inn via boligannonsen for å se hva boligen tidligere har blitt solgt for.

Omsetning av bolig er normalt den største økonomiske transaksjonen en privatperson foretar seg i løpet av ... Kjøp Mangler ved omsetning av boliger fra Bokklubber Omsetning av bolig er normalt den største økonomiske transaksjonen en privatperson foretar seg i løpet av livet. Transaksjonen burde derfor ha vært preget av trygghet, klare regler og få tvister.

RELATERTE BØKER