Historisk atlas

Historisk atlas Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,23 MB
FILNAVN
Historisk atlas.pdf
ISBN
5944835358668

BESKRIVELSE

Historisk atlas har høy faglig kvalitet i kart, tekst, bilder og pedagogiske løsninger. Oppslagene er oversiktlige, illustrasjoner og tidslinjer gjør leseren nysgjerrig på teksten og hendelsene. Bla i utdrag fra Historisk atlas: innholdsfortegnelse og 22 sider av kapitlet Verden etter 1945.Nytegnede kart Kartene viser utviklingslinjer i verdenshistorien og Europas historie, inkludert Norden og Norge - fra menneskets forhistorie fram til i dag. Boka har et lett forståelig system for å krysskoble geografiske områder med ulike tidsepoker og hendelser. Kartenes faglige og historiske informasjon er oppdatert og ajourført fram til 2011. Nytegnede kart basert på internasjonale digitale kartdata 300 kart og grafiske illustrasjoner Både temakart og oversiktskart Tidslinje på hvert oppslag Et globalt perspektiv med mange kart fra andre deler av verden enn Europa Temaer om religion og nyere konflikter er vektlagt Egen del om Norge etter 1814 med mange nye temakart Relevant for flere fag Historisk atlas er utviklet for bruk i undervisning i historie, samfunnskunnskap, samfunnsfag og religion og etikk, men vil også ha interesse for studenter i historie og et bredere publikum.

Men der ER også mulighed for at gå på opdagelser i de tidligere danske besiddelser rundt om i verden. Prøve for eksempel at rejse mod sydvest og ende i Caribien, hvor man finder det tidligere Dansk Vestindien og flere kort over Sankt Jan, Sant Croix og Sankt Thomas. Historisk atlas over Oslo Gamle kart forteller.

Bla i utdrag fra Historisk atlas: innholdsfortegnelse og 22 sider av kapitlet Verden etter 1945. HISTORISK ATLAS - et læreverktøy utviklet for klasserommet. http://historiskatlas.cappelendamm.no/ © 2020 HERE, © 2020 Microsoft Corporation ...

RELATERTE BØKER