På sporet!

På sporet! - Spencer Quinn | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Spencer Quinn
DIMENSJON
6,95 MB
FILNAVN
På sporet!.pdf
ISBN
8633614995350

BESKRIVELSE

Bernie er privatdetektiv, og Chet er bestevennen og assistenten hans. Dessuten er det han som er fortelleren i denne historien. Akkurat som Sherlock Holmes og Watson, tenker du kanskje? Joda, absolutt, men med én viktig forskjell. Chet er nemlig en hund, og hunder ser kanskje litt annerledes på saker og ting enn andre privatdetektivassistenter. På sporet! er en riktig humørbombe av en feelgood-krim. Samtidig er det en fortelling bygget opp over et klassisk krimplott. Vi følger Bernie og Chets jakt på en bortført jente. Jakten byr på en rekke avsporinger. En spennende lukt kan for eksempel være mer enn nok til å bringe etterforskningen på ville veier, for ikke å snakke om kjedelig dialog: Da mister helten vår raskt interessen - og sovner. Dermed kan vi garantere en bok full av avsporinger og nærmest ribbet for kjedelig dialog. Legg til noen skumle kjeltringer, rikelige mengder spenning og en ørliten dose kjærlighet, og man har den første av forhåpentligvis mange romaner om radarparet Bernie og Chet.

Appen passer for elever som er i ferd med å lære å lese på bokmål. På sporet-appen er utviklet i forbindelse med forskningsprosjektet På sporet ved Nasjonalt senter for leseopplæring og leseforsk… På sporet På sporet er et breddetiltak for ungdom, for å markere myndighetsalderen..

De siste dagene. Tilbake ... På Sporet kom ut med sitt første nummer i 1969.

RELATERTE BØKER