Hjerteknuser

Hjerteknuser - Geir Tangen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Tangen
DIMENSJON
11,13 MB
FILNAVN
Hjerteknuser.pdf
ISBN
8133379275735

BESKRIVELSE

Ny sak for journalist Viljar Ravn Gudmundsson og politietterforsker Lotte Skeisvoll. Journalisten Viljar Ravn Gudmundsson og politietterforsker Lotte Skeisvoll har akkurat begynt å komme seg etter saken med seriemorderen som kalte seg selv Maestro, idet en ny kriminalsak ryster dem begge. I et av Haugesunds finere villastrøk blir en ung jente funnet drept etter en fest. Nærmere undersøkelser avdekker et mye tyngre ungdomsmiljø enn noen hadde kunnet forestille seg, en dødelig cocktail av høyreekstremisme, eksperimentell sex og narkotika. Og midt i dette: Viljars egen 17 år gamle sønn. For en usikker ungdom er avstanden mellom himmel og helvete farlig kort, og hvert nye skritt et potensielt feilsteg.

Hjerteformet iskake med jordbæris og jordbærsyltetøy, pyntet med sjokoladepynt og marsipanrose. Et smykke for dessertbordet, og vår vakreste iskrem.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, CD, Heftet | 9788205501737 Hjerteknuser Den gang da: - Jeg bare forflyttet meg etter hvor partyet var. Det ble veldig mye alkohol i en periode, sier Dagfinn Lyngbø om starten av komikerkarrieren.

RELATERTE BØKER