En sommer til leie

En sommer til leie - Mary Kay Andrews | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mary Kay Andrews
DIMENSJON
6,77 MB
FILNAVN
En sommer til leie.pdf
ISBN
1778338480487

BESKRIVELSE

"Perfekt strandlektyre, veldig sjarmerende" Booklist Sommerlesning fra den internasjonalt bestselgende forfatteren Mary Kay Andrews! Ellis, Julia og Dorie. Bestevenninner siden barneskolen. Nå er de midt i 30-årene og befinner seg plutselig i et veiskille både i livet og i kjærligheten. Alle tre har de noe de flykter fra og alle tre har de hemmeligheter de bærer på - både for hverandre og omverdenen. En måned i et leid feriehus ved sjøen er kanskje akkurat hva jentene trenger. Den svært tiltalende utleieren og innlosjeringen av en mystisk, fremmed kvinne gjør ferien hakket mindre kjedelig og avslappende enn hva venninne først hadde tenkt. Sammen utgjør de fem personer som opplever å spørre seg selv om alt det de har tatt for gitt i livet. Fem personer på en reise som vil få de til å røpe sine hemmeligheter og tilgi. Fem personer som trenger et hav av forandring, og en måned i et leid sommerhus kan kanskje gi dem akkurat det de trenger ...

og innbyr til herlige feriedager med sol, sommer og strandliv. Fjorårets rekordvarme sommer har hatt en innvirkning på nordmenns ferie- og reisevaner i år. Det kommer frem i en ny reiseundersøkelse FINN reise har gjennomført i samarbeid med Opinion.

Vi har hytter til leie i hele Norge, så det er helt opp til deg hvor i landet du ønsker å realisere din hyttedrøm ved sjøen. Sol, sommer, båtliv og fiske er selve prikken over i 'en! Lei den perfekte hytta for deg fra vårt brede utvalg av hytter over hele Norge, fra 400 kr per natt.

RELATERTE BØKER