Uventet hjelp

Uventet hjelp - Jorunn Johansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
3,14 MB
FILNAVN
Uventet hjelp.pdf
ISBN
6321537592243

BESKRIVELSE

I Christiania har lykke blitt snudd til ulykke, og Maja må se på at Felicia tar valg som kan få fatale følger for dem alle. For å hjelpe svigerinnen ut av en lei knipe ser Inga seg nødt til å oppsøke en mann hun helst ikke vil ha noe med å gjøre ...Skogen var så tett her at de fleste furutrærne var døde. Det var skummelt. Alt var dødt rundt henne, men hun syntes hun så røyk et stykke unna. Bodde Petter Iversen i denne døde delen av skogen? Det sitret i nakken, og hun kjente uhyggen bre seg i kroppen.

Nyttige tips og råd gjorde hennes svaksynte hverdag enklere. Da Hilde Vollan fra Porsgrunn i Telemark mistet synet, syntes hun det var vanskelig å takle hverdagen. Plutselig får politiet uventet hjelp mot rømlingen.

(VG) President Bill Clinton fikk i går uventet hjelp fra rettsapparatet. Vandaler ødela utemøblene - barnehagen fikk hjelp fra uventet hold. Vandaler ødela utemøblene til naturbarnehagen i Bjørnevatn.

RELATERTE BØKER