Skifteloven

Skifteloven En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Skifteloven.pdf
ISBN
2938143895283

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør.

Dette er ikke alltid enkelt og mange vil ha behov for kyndig bistand ved flere spørsmål. Ofte ser en at...Les videre → Skifte er et av de eldste juridiske begrepene vi [hvem?] har, og betyr kort og godt «deling» - det være seg deling av et konkursbo mellom boets kreditorer, deling av et felleseie mellom to ektefeller som skilles, arvingenes deling av et dødsbo, osv.For deling av jord, se jordskifte..

Privat skifte innebærer at arvingene selv ordner alt etter avdøde. Dette er ikke alltid enkelt og mange vil ha behov for kyndig bistand ved flere spørsmål.

RELATERTE BØKER