Mat og musiske aktiviteter i SFO

Mat og musiske aktiviteter i SFO - Per Egil Knudsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Egil Knudsen
DIMENSJON
9,16 MB
FILNAVN
Mat og musiske aktiviteter i SFO.pdf
ISBN
3599437876898

BESKRIVELSE

I denne boken får du mange ulike musiske ingredienser du kan bruke i forbindelse med måltidene i SFO. Mat er en sentral del av arbeidet i skolefritidsordningen. Trivsel i forbindelse med måltidet er viktig for et godt kosthold, og i SFO har vi en mulighet til å skape gode rammer rundt måltidene. Sosiale aktiviteter som sang, dramalek og eventyr kan bidra til at måltidene blir et sosialt høydepunkt i hverdagen. I boken finner du blant annet sanger, regler, sangleker og tre forestillingsmanus samt forslag tl danseopptrinn. Boken inneholder også besifring til sangene og sanglekene. De er laget så enkle som mulig slik at terskelen for åakkomagnere er lav.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Mat og musiske aktiviteter i SFO av Per Egil Knudsen (ISBN 9788244620703) hos Adlibris.com.

I denne boken får du mange ulike musiske ingredienser du kan bruke i forbindelse med måltidene i SFO. Kjøp 'Mat og musiske aktiviteter i SFO, idébok for barneveiledere og lærere' av Per Egil Knudsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788244620703 Pris: 311,-.

RELATERTE BØKER