Frykten for å bli hentet

Frykten for å bli hentet - Liv Andersen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Liv Andersen
DIMENSJON
10,63 MB
FILNAVN
Frykten for å bli hentet.pdf
ISBN
8195270314939

BESKRIVELSE

Liv Andersen (tidligere Liv Borge) har samlet mengdevis av informasjon og stoff om de 137 slekter av reisende, deres kultur og skjebne i det norske samfunnet. Frykten for å bli hentet er hennes fjerde bokI denne boken foreteller forfatteren også sin egen historieSitat fra forfatterens forord:Jeg har gjort det til min oppgave å spre kunnskap om de reisende og om hva som skjedde med dette folket. Det som driver meg er min fars barndom. Han ville selv så gjerne skrive en bok, men han fikk aldri gjort det før han døde. Han forsto at det var noe som var feil når han ble satt på fosterhjem og behandlet på den fæle måten som han ble. Og det ville han gjerne skrive en bok om, men fikk altså aldri gjort det. Fars historie blir presentert i denne boka. Det blir også historiene til mange andre reisende. Det er subjektive fortellinger om det som de har opplevd i livet. Jeg syns det er viktig at de får muligheten til å fortelle om det som skjedde med dem. For meg personlig har det ikke vært en lett jobb å skulle formidle disse historiene. Det har vært veldig vondt å høre om de mange triste skjebnene. Men det som må stå som motto er at vi reisende har overlevd!

Forsvunnet . På tross av matmangel, løgner og pest er overlevelsesinstinktet sterkt blant ungdommene.

Bevisstheten om at det å la være å gjøre noe også er et etisk valg, ser ut til å være lav. Aktive og passive feil Frykten for barnevernet.

RELATERTE BØKER